Politika zasebnosti

V naši organizaciji spoštujemo vašo zasebnost in v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.igorzabel.org izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki, kot je zapisano v nadaljevanju.

Ko izpolnete kontaktni obrazec, nam pošljete podatke, ki omogočajo nadaljnjo komunikacijo.

Če izpolnete kontaktni obrazec, se strinjate, da z namenom nadaljnje komunikacije vaše osebne podatke hranimo v naši bazi.



Vaša privolitev se nanaša na naslednje

- na vaš e-naslov vam bomo občasno pošiljali novičnik (informacije o dejavnostih in vabila na dogodke) Društva Igor Zabel za kulturo in teorijo;
- vaš e-naslov bomo uporabljali samo za pošiljanje zgoraj naštetih vsebin in ga ne bomo posredovali tretjim osebam;
- prejemanje e-obvestil je brezplačno in brez obveznosti. Vpogled, prenos, popravek ali izbris vašega e-naslova lahko zahtevate kadarkoli;
- vaša privolitev bo veljala do preklica.

 

Kako varujemo vaše osebne podatke

 

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgraj naštete namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.

V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke v skladu z zakonom posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

 

Povezave na spletne strani tretjih oseb

Spletne vsebine na strani www.igorzabel.org lahko vsebujejo povezavo na spletne strani tretjih ponudnikov, ki imajo svojo varnostno politiko. Na te politike nimamo vpliva in ne jamčimo za delovanje, varnost in aktivnosti na spletnih straneh tako povezanih ponudnikov.

e-novice